Skip to main content

Vergaderen, lunchen of dineren met een gezelschap

Ons restaurant beschikt over een aparte (vergader)ruimte, gelegen achterin het restaurant. Deze ruimte is geschikt voor gezelschappen tot en met 16 personen (zittend). 
De zaal kan gereserveerd worden op dinsdag tot en met zaterdag op ieder gewenst tijdstip. Er zijn verschillende (vergader)opstellingen mogelijk.

Wij beschikken over een ProWise 10 digibord. Een interactieve touchscreen met camera (hybride vergaderen is mogelijk) en o.a. een whiteboard functie. Vergaderscherm

Vergader arrangementen

Zaalhuur € 150 per dagdeel inclusief gebruik van WiFi, ProWise 10 digibord met camera (hybride vergaderen is hiermee mogelijk) en flipover.

Koffiearrangement € 12,50 per dagdeel per persoon / onbeperkt Illy koffie en Newby thee / friandise / pepermunt / plat en bruisend water.

Borrel verschillende opties mogelijk op aanvraag.

Lunch / diner

Wij serveren een menu van de chef. We kunnen uiteraard rekening houden met (di)eetwensen, het is fijn als we dit vooraf weten. Overige drank wordt berekend op basis van nacalculatie.

Lunch inclusief verschillende amuses en brood / plat en bruisend water / koffie of thee met friandises.

Twee gangen: € 49 | Drie gangen: € 53

Diner inclusief verschillende amuses en brood / plat en bruisend water / koffie of thee met friandises.

Vier gangen: € 66 | Vijf gangen: € 80 | Zes gangen: € 91

Walking dinner mogelijk op aanvraag.

Vergaderen en ondertussen lunchen of dineren? Ook dat is mogelijk. We verzorgen een compleet menu in de zaal. Dit biedt o.a. de mogelijkheid om de vergadering wat later op de dag te starten.