Skip to main content

Vergaderzaal in De Bilt bij restaurant de Witte Zwaan

Bent u op zoek naar een vergaderzaal in De Bilt? U bent van harte welkom bij restaurant de Witte Zwaan. U kunt bij ons zeer fijn vergaderen in ons nette restaurant. Reserveer gelijk nog voor uw zakelijke lunch of diner in ons restaurant en geniet van de Franse keuken tijdens uw vergadering.

Als u komt vergaderen in ons Franse restaurant in De Bilt kunt u ondertussen genieten van de Franse keuken met een lunch of het diner. De vergaderzaalruimte is uiteraard ook geschikt voor wanneer u met een gezelschap in een afgesloten ruimte wilt dineren.

Uw vergadering in De Bilt

  • Mooie locatie midden in het ‘oude dorp’ van De Bilt, Utrecht
  • Voor een (zakelijke) lunch of een diner
  • Smaakvolle seizoen gerechten
  • De verste ingrediënten, veelal lokaal geproduceerd
  • Keuze uit een lunchmenu of eten à la carte
  • Uitstekende recensies
  • Gratis parkeren
  • Ook voor groepen

Neem direct contact op om de vergaderzaal tijdig te reserveren. U doet dit zeer eenvoudig via de e-mail of bel naar 030 221 01 25. Uiteraard kunt u ook op onderstaande button klikken.

Zaal huren in De Bilt

De vergaderzaal biedt plaats aan 15 tot 20 personen. Hier kunt u heerlijk in rust vergaderen terwijl u, indien gewenst, geniet van lunch, diner of een borrel. Tevens is het mogelijk om de zaal af te huren als u met een gezelschap in een afgesloten ruimte wilt genieten van een lunch, diner of borrel. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op, wij voorzien u graag van meer informatie.

Ons restaurant is gelegen in het oude dorp van De Bilt. Dit is een dorp in de gemeente De Bilt in Utrecht. Tevens kent ons mooie restaurant een rijke geschiedenis. Uw vergadering zal dan ook plaatsvinden in het oude gedeelte van ons restaurant, dat zeer sfeervol is. Bij mooi weer kan uw vergadering in de tuin plaatsvinden.

Lunch of diner tijdens uw vergadering in De Bilt

Als u een vergaderzaal in De Bilt bij ons huurt, kunt u tijdens uw vergadering genieten van een heerlijke lunch of diner. Wij bieden u een Frans moderne keuken, bereidt door Timo Agterberg. Hij geeft zijn eigen draai aan de diverse typisch Franse gerechten die wij serveren.

De Franse keuken is niet nieuw, het stamt al uit de middeleeuwen. In tegendeel tot wat veel mensen denken, is de Franse keuken meer dan wijn en stokbrood. Er wordt vaak gebruik gemaakt van hoogwaardige en lokale producten. Als deze gecombineerd worden met ambacht, komen daar de meest fantastische gerechten uit.

Reviews: “Levendige stijl van koken” Bent u benieuwd hoe eerdere gasten eten bij restaurant de Witte Zwaan in De Bilt ervaren hebben? Wij hebben diverse uitstekende recensies mogen ontvangen. Bekijk onze reviews op Google of TripAdvisor. “Op en top modern en dat voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.” – Michelin 2018 “Agterberg heeft een levendige stijl van koken: hij pakt uit en schuwt humor niet.” – Ronald Giphart

Vergaderen of dineren bij restaurant De Witte Zwaan

Bij restaurant de Witte Zwaan in De Bilt kunt u genieten van de Franse keuken. Ons team bestaat uit chef Timo Agterberg, die zijn eigen draai geeft aan klassieke Franse gerechten. Zijn partner, Danique, is u van dienst als gastvrouw. Met het team van serveerders staan wij voor u klaar om u de beste beleving van de Franse keuken te bieden. Reserveer direct!

Reserveer nu uw vergaderzaal in De Bilt

Wilt u bij ons een vergadering in de vergaderzaal, of een diner met gezelschap in de vergaderzaal boeken? Neem dan direct contact op om de mogelijkheden door te spreken. U neemt contact op door te bellen naar 030 221 01 25 of per e-mail. Zorg er altijd voor dat u ruim op tijd reserveert. Dan weet u zeker dat de zaal nog niet bezet is en u mogelijkheid hebt om hier te vergaderen of eten.