Wij zorgen met ons hele team voor een ontspannen avond genieten van creatieve gerechten.

Ons team

  • Timo Agterberg is chef in de keuken van De Witte Zwaan. Timo heeft veel ervaring opgedaan bij verschillende restaurants zoals de Hoefslag in Bosch en Duin en de Saffraan in Amersfoort. De stijl van het eten: smaakvolle seizoengerechten van eersteklas kwaliteit met kraakverse ingrediΓ«nten, vaak van dichtbij en afkomstig van kleine ambachtelijk werkende producenten, daarbij rekening houdend met liefde voor de natuurlijke omstandigheden.
  • Gastvrouw van De Witte Zwaan is Danique Haaksman. Zij geeft de leiding aan enthousiast team. Zoals chef-kok Timo Agterberg speelt met klassieke en moderne elementen zo wisselt Danique op speelse wijze wijnen uit onbekende gebieden af met mooiste wijnen uit de grote wijnstreken.

Reviews

Vacatures

Representatieve gastheer of gastvrouw

Als representatieve gastheer of gastvrouw ben je ons visitekaartje. Van het opnemen en uitserveren van gerechten tot het debrasseren van tafels en het verwelkomen van onze gasten, jij draait er je hand niet voor om! Je vindt het leuk om diverse werkzaamheden uit te voeren en houdt van aanpakken. Wij verwachten dat je stressbestendig en flexibel inzetbaar bent.

Zelfstandig werkend kok

Als zelfstandig werkend kok bij De Witte Zwaan zorg jij ervoor dat onze gasten een onvergetelijke maaltijd krijgen voorgeschoteld waar ze heerlijk van kunnen genieten. Met oog voor detail, kwaliteit en service vul jij als zelfstandig werkend Kok je werkdag met het voorbereiden en klaarmaken van gerechten, het bijhouden van de inkoop en voorraad, het doorontwikkelen van onze menukaart en daarnaast het onderhouden van de keuken.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in een van bovenstaande vacatures? Wacht niet langer!
Stuur je CV, voorzien van je sollicitatiebrief naar ons per mail . Wil je meer informatie over het restaurant of een van de functies? Dan kun je contact opnemen met Timo Agterberg op 065 256 99 20.

Instagram

Social Media

  • Je kunt ons ook volgen op Instagram en Facebook. Klik op onderstaande links en je vindt ons direct.

Bestel uw cadeaubon online!

  • Cadeaubon

Contact

Heeft u een vraag of wenst u persoonlijk contact? Dat kunt u hier aangeven.

Wilt u op de hoogte blijven?

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.
© 2017 De Witte Zwaan | Dorpsstraat 8 3732 HJ De Bilt | Telefoon: (030) 221 01 25 | Mail ons | Ontwerp Joan van der Kroef