Ons team

 • Timo Agterberg is chef in de keuken van De Witte Zwaan. Geboren en getogen in De Bilt en letterlijk opgegroeid in de Witte Zwaan, waar zijn vader in 1993 is begonnen. Het koksvak is er met de paplepel ingegoten en dat blijkt. Sinds hij kon lopen werden er champignons gesneden vanaf een limonadekratje, de werkbank was op dat moment nog net te hoog. Inmiddels heeft hij als chef een eigen draai aan de keuken gegeven. De stijl van het eten: smaakvolle seizoengerechten van eersteklas kwaliteit met kraakverse ingrediënten, vaak van dichtbij en afkomstig van kleine ambachtelijk werkende producenten. Daarbij rekening houdend met liefde en respect voor de natuurlijke omstandigheden.

 • Gastvrouw van De Witte Zwaan is Danique Haaksman, tevens partner van Timo. Ook geboren en getogen in De Bilt en altijd passie gehad voor de horeca. Zij geeft de leiding aan een enthousiast team van jonge mensen in de bediening. Gastvrijheid staat heel hoog in het vaandel: gasten mogen zich thuis voelen en daar hoort ook een praatje met de kok aan tafel zeker bij!

 • Wij zorgen met ons hele team voor een ontspannen avond genieten van creatieve gerechten. Maak vast kennis met ons team door onderstaande foto’s. Tijdens uw diner zult u hen vast en zeker voorbij zien komen!

Joshua keuken de Witte Zwaan
Bram leerling kok de Witte Zwaan
Reinout sommelier de Witte Zwaan
Ruben bediening de Witte Zwaan

Reviews

Vacatures

Representatieve gastheer of gastvrouw

Als representatieve gastheer of gastvrouw ben je ons visitekaartje. Van het opnemen en uitserveren van gerechten tot het debrasseren van tafels en het verwelkomen van onze gasten, jij draait er je hand niet voor om! Je vindt het leuk om diverse werkzaamheden uit te voeren en houdt van aanpakken. Wij verwachten dat je stressbestendig en flexibel inzetbaar bent.

Zelfstandig werkend kok

Als zelfstandig werkend kok bij De Witte Zwaan zorg jij ervoor dat onze gasten een onvergetelijke maaltijd krijgen voorgeschoteld waar ze heerlijk van kunnen genieten. Met oog voor detail, kwaliteit en service vul jij als zelfstandig werkend Kok je werkdag met het voorbereiden en klaarmaken van gerechten, het bijhouden van de inkoop en voorraad, het doorontwikkelen van onze menukaart en daarnaast het onderhouden van de keuken.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in een van bovenstaande vacatures? Wacht niet langer! Stuur je CV, voorzien van je sollicitatiebrief naar ons per mail . Wil je meer informatie over het restaurant of een van de functies? Dan kun je contact opnemen met Timo Agterberg op 0652569920.

Instagram

Social Media

 • Je kunt ons ook volgen op Instagram en Facebook. Klik op onderstaande links en je vindt ons direct.

Bestel uw cadeaubon online!

Contact

Heeft u een vraag? Wij zijn te allen tijde bereikbaar per telefoon of mail.

 • Dorpsstraat Vo Steenstraat 8, 3732 HJ De Bilt
 • 030 221 0125

 • Openingstijden:
  Dinsdag en woensdag vanaf 17:30 uur
  Donderdag en vrijdag vanaf 12:00 uur
  Zaterdag vanaf 18:00 uur

Wilt u op de hoogte blijven?

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.

© 2019 De Witte Zwaan | Dorpsstraat 8 3732 HJ De Bilt | Telefoon: (030) 221 01 25 | Mail ons | Sitemap | Ontwerp Joan van der Kroef