Menu van de chef

We hopen dat u heeft genoten van het menu! 
Op deze pagina kunt u nog eens teruglezen wat u heeft gegeten. Het kan soms voorkomen dat we een gerecht aanpassen met een andere vissoort, we werken met dagverse vis en zijn afhankelijk van wat de leverancier per dag kan leveren.

Amuses

  • Krokantje van rijst met pinda, zoetzuur en limoenblad
  • Meringue van dashi met gepofte knoflook en katsuobushi
  • Cornetto ijsje van mango met Bleu d’Auvergne en basilicum
specialiteit-cornetto-Timo-Agterberg

Menu

  • Gang 1: Sashimi van Dutch Yellowtail Kingfish met koolrabi, Hollandse garnaal, dille en bergamot
  • Gang 2 (bij zes gangen): Roos van rode biet met mierikswortel, karnemelk, lavas en Belper knolle
  • Gang 3: Op de huid gebakken snoekbaars met dashi beurre blanc, bieslook en katsuobushi
  • Gang 4 (bij vijf en zes gangen): Zeeduivel met lardo, beurre noisette, aardpeer en hazelnoot
  • Gang 5: Dubbeldoel koe op drie manieren – lende, shortrib en rendang – met paddestoelen, aardappel en kervel
  • Gang 6: Bloedsinaasappel, gezouten karamel en citrus

Timo Agterberg lid JRE

Reviews van onze gasten

Heeft het gesmaakt?

Laat het ons weten door een review achter te laten. Ga naar Witte Zwaan op Google

Hartelijk dank voor uw bezoek aan ons restaurant! We hopen u graag terug te zien.

© 2019 De Witte Zwaan | Dorpsstraat 8 3732 HJ De Bilt | Telefoon: (030) 221 01 25 | Mail ons | Sitemap | Ontwerp Joan van der Kroef