Menu van de chef
We hopen dat u heeft genoten van het menu!
Op deze pagina kunt u nog eens teruglezen wat u heeft gegeten. Het kan soms voorkomen dat we een gerecht aanpassen met een andere vissoort, we werken met dagverse vis en zijn afhankelijk van wat de leverancier per dag kan leveren.
Amuses
-
Buñuelo met zeealg, limoenblad en zoetzuur
-
Tartelette met mousse van Biltse asperge, daslook en doperwt
-
Cornetto ijsje van mango met Bleu d’Auvergne en basilicum
Menu
-
Gang 1: Zeebaars met zeealg, rettich, sesam, miso en koriander
-
Gang 2 (bij zes gangen): Roos van rode biet met mierikswortel, karnemelk, lavas en Belper knolle
-
Gang 4 (bij vijf en zes gangen): Geroosterde bloemkool met cashew, sereh en kerrie
-
Gang 3: Zachtgegaarde kabeljauw met dashi beurre blanc, bieslook en katsuobushi
-
Gang 5: Hollands lam met Biltse asperge, morille, daslook, miso aubergine en macaroni met Parmezaan
-
Gang 6: Hollandse aardbei, rabarber, zuring en cubebe peper
Reviews van onze gasten
Heeft het gesmaakt?
Laat het ons weten door een review achter te laten. Ga naar Witte Zwaan op Google