Menu van de chef

Drie gangen € 41.5 *
Vier gangen € 49.5
Vijf gangen € 59.5
Zes gangen € 67.5
Zeven gangen € 75 

Kaaswagen extra gang € 14.5
Kaaswagen in plaats van dessert € 7.5

* Op vrijdag en zaterdag serveren wij het menu uitsluitend vanaf vier gangen

Bijpassend wijnarrangement per glas € 6.5

JRE all-in menu

JRE is een vereniging van jonge restaurateurs die hun talent en passie voor gastronomie delen met gelijkgestemden. Chefs tonen een enorme solidariteit door hun kennis en expertise te delen met collega's. Als gast in een van onze restaurants ervaart u zonder twijfel de tomeloze ambitie en passie van de chef.

Optimaal genieten...

Champagne
Amuses
Tafelwater
Zeven gerechten
Zeven wijnen
Koffie/thee met friandises

JRE all-in menu € 137.5

Om uw wensen tegemoet te komen, houden wij altijd rekening met uw persoonlijke voorkeuren. In het geval van allergieën, laat het ons weten.

Uit de keuken

Door te spelen met structuren, minder bekende ingrediënten en de presentatie zorgen wij voor een wow-factor. Bij een krabcocktail kunnen dat verschillende structuren van tomaat zijn of een kruidig fris accent van limoenblad bij tonijn. Daarbij zijn de sauzen licht en elegant. Onze vissauzen maken wij op basis van langoustines en de vleessauzen op basis van jus de veau.
"Zo kregen wij bonbons vermomd als Nespresso-kuipjes en bleek er onder onze koffieschoteltjes een crème brûlée te zitten.

Kortom, een must go voor iedereen uit Utrecht en omstreken.”
Maar gastronomie bij de Witte Zwaan is meer dan de gerechten. Wij zorgen met ons hele team voor een ontspannen avond genieten van creatieve gerechten. Geen stijve toestanden. Plezier bij onze gasten, daar zorgen we voor!

Reserveren

© 2017 De Witte Zwaan | Dorpsstraat 8 3732 HJ De Bilt | Telefoon: (030) 221 01 25 | Mail ons | Ontwerp Joan van der Kroef