Lunch in De Bilt

Welkom bij restaurant de Witte Zwaan

Wilt u genieten van een heerlijke lunch in De Bilt? Op donderdag en vrijdag bent u van harte welkom om vanaf 12:00 uur te komen eten bij restaurant de Witte Zwaan. Wij zijn een restaurant met een menu vol met gerechten uit de Franse moderne keuken.

Kies voor een twee of drie gangen lunchmenu, of ga voor gerechten à la carte. Van eendenlever met rode biet, pistache en aceto tot anjou duif met rode biet, peterseliewortel en lange peper jus. Bekijk ons menu online en reserveer direct.

lekkere lunch in de Bilt

Genieten met een lunch in De Bilt

  • Mooie locatie midden in het ‘oude dorp’ van De Bilt, Utrecht
  • Voor een (zakelijke) lunch of een diner
  • Smaakvolle seizoen gerechten
  • De verste ingrediënten, veelal lokaal geproduceerd
  • Keuze uit een lunchmenu of eten à la carte
  • Uitstekende recensies
  • Gratis parkeren
  • Ook voor groepen

U kunt direct reserveren via de onderstaande button. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van een heerlijke lunch. Vragen? Bel dan naar 030 221 01 25.

Lunch uit de Frans moderne keuken

De Franse keuken stamt al uit de middeleeuwen. Deze is echter meer dan alleen wijn drinken en kaas eten. Kenmerkend is het gebruik van hoogwaardige en lokale producten, gecombineerd met ambacht. Zo wordt vaak onderscheid gemaakt in de noordwestelijke, zuidoostelijke, zuidwestelijke en noordoostelijke keuken.

Door chef Timo Agterberg wordt aan diverse typisch Franse gerechten zijn eigen draai gegeven. Uiteraard hoort daar wel een goede wijn bij. We bieden u dan ook de mogelijkheid een wijn arrangement af te nemen, geheel in Franse stijl.

Gelegen in het ‘oude dorp’ van De Bilt

De Bilt is een oud dorp in de gemeente De Bilt in Utrecht. Bij restaurant de Witte Zwaan luncht u in het oude gedeelte, dat een rijke geschiedenis kent. Er hangt een ongedwongen sfeer in ons restaurant en u kunt gratis parkeren de buurt. Bij mooi weer kunt u lunchen in onze achtertuin.

Wij zijn een van de weinige restaurants in de omgeving waar u kunt genieten van de Franse keuken. Ons restaurant biedt een ontspannen omgeving om heerlijk te genieten van lunch, diner of een borrel.

Reviews: “Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding”

Bent u benieuwd hoe eerdere gasten eten bij restaurant de Witte Zwaan in De Bilt ervaren hebben? Wij hebben diverse uitstekende recensies mogen ontvangen. Bekijk onze reviews op Google of TripAdvisor.

“Op en top modern en dat voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.”

Michelin 2018

“Agterberg heeft een levendige stijl van koken: hij pakt uit en schuwt humor niet.”

Ronald Giphart

Lunchen met een gezelschap in De Bilt

Indien u een lunch wilt organiseren voor familie- of werkgelegenheid, kunt u dit gerust bij ons doen. Wij bieden een zaal aan waar u heerlijk rustig en afgesloten van de rest van het restaurant kunt lunchen met uw gezelschap. Het is ook mogelijk om deze zaal af te huren voor een vergadering of het diner. Deze zaal biedt ruimte voor 15 tot 20 personen.

Indien het mooi weer is en u met uw gezelschap bij ons wilt komen lunchen, is het ook mogelijk om in de tuin te lunchen. Onze sfeervolle tuin biedt een fijne gelegenheid om te genieten van het mooie weer terwijl u luncht. Wilt u meer weten over onze gelegenheid, de kaart of de mogelijkheden omtrent lunchen met gezelschappen? Neem dan contact met ons op. Wij hopen dat wij u kunnen verwelkomen in ons fijne restaurant voor een lunch in De Bilt.

Reserveren voor een lunch in De Bilt

Een tafel reserveren voor een lunch in De Bilt bij restaurant de Witte Zwaan? Met onze online reserveermodule kunt u eenvoudig online reserveren.

Neem voor vragen over ons menu of specifieke wensen betreffende een voedselintolerantie of allergie gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 030 221 01 25 of per e-mail.

Graag tot ziens,

© 2019 De Witte Zwaan | Dorpsstraat 8 3732 HJ De Bilt | Telefoon: (030) 221 01 25 | Mail ons | Sitemap | Ontwerp Joan van der Kroef