Lid van JRE


TALENT EN PASSIE VOOR GASTRONOMIE

Jeunes Restaurateurs

Timo Agterberg is lid van de JRE. Samen met jonge restaurateurs deelt hij kennis en passie voor gastronomie. Een JRE chef innoveert, met aandacht voor duurzaamheid en de herkomst van producten, heeft oog voor tradities en creëert perfecte momenten.

Een getalenteerde chef die terugkeerde naar zijn jeugdrestaurant

In de tijd dat chef-kok Timo Agterberg nog een kind was, was zijn vader de patron-chef van Restaurant De Witte Zwaan. Opgroeiend in de keuken van zijn familie, leerde Timo van jongs af aan de kneepjes van het vak. Later ging Timo naar de koksschool en ging hij als leerling aan de slag verschillende restaurants.

Hij verlangde naar meer en hoopte een succesvol restauranthouder te worden. Timo was pas 21 jaar oud toen zich uit het niets deze grote kans voordeed. In 2013 keerde hij terug naar zijn thuisbasis en trad in de voetsporen van zijn vader. Hij werd chef-kok van restaurant De Witte Zwaan. In 2015 kwam zijn partner Danique Haaksman het team versterken als gastvrouw.

Timo Agterberg lid JRE

Over de JRE

NEVER-ENDING PASSION

De JRE is een organisatie van getalenteerde jonge chefs en restaurateurs van over de gehele wereld. Door het samensmelten van de geweldige rijkdommen als talen, passie & de innovatie van getalenteerde jonge mensen wil de JRE de wereld van de top gastronomie inspireren en verrijken, voor nu maar zeker ook voor de toekomst.


© 2019 De Witte Zwaan | Dorpsstraat 8 3732 HJ De Bilt | Telefoon: (030) 221 01 25 | Mail ons | Sitemap | Ontwerp Joan van der Kroef