JRE-Jeunes Restaurateurs is een vereniging van jonge restauranthouders en chef-koks met één gemeenschappelijk doel voor ogen: talent en liefde voor eten delen met gelijkgestemden.
Never-ending passion
JRE-Jeunes Restaurateurs chefs combineren allemaal een diepe passie voor eten met een uitmuntend niveau van culinaire expertise, evenals een liefde voor lokale ingrediënten en een sterk gevoel voor traditie. Naast hun uitstekende kookkunsten bieden hun restaurants ook een werkelijk betoverende sfeer. Jonge restaurateurs en chef-koks kunnen deelnemen aan het JRE-Jeunes Restaurateurs ‘associates program’ als ze jonger zijn dan 42 jaar. JRE-leden van 50 jaar en ouder krijgen bovendien een erestatus en worden lid van de ‘Membre d’Honneur’. Het concept draait om de wens van JRE-Jeunes Restaurateurs om de passie voor gastronomie te delen, te inspireren en aan te moedigen. Wanneer u in een JRE-restaurant te gast bent, bent u er zeker van dat u van deze collectieve passie profiteert. Verheug u op een buitengewone culinaire gebeurtenis die u zeker zal bijblijven.