Groepsarrangementen

Een culinair avondje genieten met collegae, vrienden of familie. Ook dat kan bij Restaurant De Witte Zwaan. Wij bieden hiervoor een speciaal groepsarrangement aan, te boeken vanaf 8 personen. U begint met een glaasje bubbels, gevolgd door 4 verschillende amuses en het culinaire genieten is begonnen.

U kiest zelf het aantal gangen:

vier gangen all-in € 85
vijf gangen all-in € 97,50

Om uw wensen tegemoet te komen, houden wij altijd rekening met uw persoonlijke voorkeuren. In het geval van allergieën, laat het ons weten.

Verschillende amuses vooraf

Laat u verrassen!

Dagelijks wisselende gerechten

Dagelijks wisselende gerechten


“Chef Timo is typisch zo iemand die je gewoon lekker zijn gang moet laten gaan om je te verrassen. Dus niks à la carte: gewoon drie, vier of vijf gangen over je heen laten komen.”

“Wat je op je bord kunt verwachten, is elke keer een verrassing. Dat zou zomaar kunnen zijn: een amuse van een shooter met Granny Smith, munt en selderij met daarbij een cornetto van wortel, blauwe kaas en piccalilly. Of een tortilla met mais en tomatensalsa geserveerd op een bedje van popcorn met Ras el Hanout. En wat dacht je van Nederlands lam met geroosterde pompoen, abrikoos, vadouvan en Griekse yoghurt? Nooit saai dus!”
Culy (https://www.culy.nl/hotspot-2/de-witte-zwaan/)

© 2019 De Witte Zwaan | Dorpsstraat 8 3732 HJ De Bilt | Telefoon: (030) 221 01 25 | Mail ons | Sitemap | Ontwerp Joan van der Kroef