Afhalen
en bezorgen

Van dinsdag tot en met zondag kunt u thuis genieten van onze gerechten. We hebben een wekelijks wisselend menu (drie, vier of vijf gangen) en allerlei losse gerechten en extra’s. Hoe werkt het?

U plaatst een bestelling door het formulier op deze pagina in te vullen (dit kan op betreffende dag tot en met 15:00 uur). Wij bereiden de gerechten zo ver mogelijk voor, alleen de warme gerechten moeten nog even opgewarmd worden in de oven en bij sommige gerechten moet er nog een garnituurtje opgelegd worden. Uiteraard ontvangt u er een beschrijving bij!

U kunt uw bestelling afhalen op de betreffende dag tussen 16:00 uur en 17:30 uur in het restaurant. Wij leven de richtlijnen van het RIVM zorgvuldig na en zorgen voor voldoende afstand tijdens het afhalen. Indien u voor bezorgen heeft gekozen dan leveren wij de bestelling tussen 14:00 en 18:00 uur bij u thuis af (tenzij u om een specifieke tijd heeft gevraagd, dan houden wij daar rekening mee).


Drie-, vier- of vijf gangen menu € 32,50 / € 42,50 / € 52,50

VERWENPAKKET: Twee keer vijf gangen, brood en boter, twee keer kaas met garnituur, Gin Timo aperitief, één fles rode wijn, één fles witte wijn en wat lekkers voor bij de koffie – VAN € 193,50 VOOR € 175

Dit menu geldt van dinsdag 1 t/m zondag 6 december. We kunnen rekening houden met uitzonderingen, u kunt dit tijdens het bestellen vermelden. 

  • Voorgerecht: Gemarineerde zalm | Mierikswortel | Dille
  • Tussengerecht 1 (bij vier en vijf gangen): Thom Kha Kung | garnaal | citroengras
  • Tussengerecht 2 (bij vijf gangen): Kabeljauw | Thaise curry | Crispy boerenkool
  • Hoofdgerecht: Short rib BBQ style | Witlof | Ananas | Gemarineerde kriel
  • Nagerecht: Appeltje van oranje

NIEUW MENU: Dit menu geldt van dinsdag 8 t/m zondag 13 december. We kunnen rekening houden met uitzonderingen, u kunt dit tijdens het bestellen vermelden. 

  • Voorgerecht: Spicy rundertartaar | radijs | piccalilly
  • Tussengerecht 1 (bij vier en vijf gangen): Soep van aardpeer | macadamia | truffel
  • Tussengerecht 2 (bij vijf gangen): Kalfssukade | zoetzure pompoen
  • Hoofdgerecht: Kabeljauw en papillotte | citrus beurre blanc | Opperdoezer ronde
  • Nagerecht: Appelcrumble | boerenjongens

Losse gerechten

  • Oesters (geopend) met klassiek garnituur – per stuk € 3,25
  • Oesters (geopend) met klassiek garnituur – per zes stuks € 18,00
  • Pompoensoep met boemboe, crème fraiche en pompoenpitten (per liter) € 13,50
  • Kreeftenbisque met Hollandse garnalen en crème fraiche (per liter) € 17,50
  • Steak tartaar € 11,50 (Supplement eendenlever bij steak tartaar + € 4,00)
  • Ganzenlever terrine met brioche en abrikoos € 14,50
  • Gravad lax met brioche en mierikswortel crème € 12,50
  • Rendang van hert met rode kool en aardappel mousseline € 21,50
  • Zalm met kruidenkorst, rode kool, aardappel mousseline en beurre blanc € 21,50
  • Chocolade passievrucht taartje € 7,50
  • Vers gedraaid vanille ijs (per halve liter) € 9,00
  • Selectie kaas met garnituur € 10,00

Extra’s


  • Brood met boter € 3,00 per persoon
  • Friandises € 5,00 per zes stuks
  • Hamburger macarons (per zes stuks) € 9,00
  • Gin | Timo – fles 100 ml (onze eigen gin) € 15,50
  • Fles champagne – Michel Genet Champagne Grand Cru Blanc de Blancs Brut Spirit € 40,00
  • Witte wijn € 17,50 per fles (wordt gekoeld meegegeven!)
  • Rode wijn € 17,50 per fles

© 2019 De Witte Zwaan | Dorpsstraat 8 3732 HJ De Bilt | Telefoon: (030) 221 01 25 | Mail ons | Sitemap | Ontwerp Joan van der Kroef